Forba Bilägare är ett webbaserat verktyg för företag som arbetar med kampanjer riktade till fordonsägare. Verktyget är utformat för att vara så enkelt som möjligt att använda, samtidigt som det motsvarar de förväntningar som kan ställas på ett professionellt kampanjverktyg – och det är helt gratis!


Forba Bilägare stöder de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna, t.ex. MS Internet Explorer, Google Chrome och Safari. Informationen i verktyget baseras på fordon i trafik registrerade efter år 2000, exklusive bilhandel och importerade fordon. Vidare är informationen begränsad till de fabrikat som representeras av medlemsföretagen i branschorganisationen BIL Sweden, vilka står för närmare 99 procent av nybilsförsäljningen i Sverige.


Du hittar enkelt rätt fordonsägare genom att ange information om geografisk region, fordon och ägare. Verktyget innehåller bland annat fyra användbara och överskådliga tabeller där du direkt ser hur antalet fordonsägare fördelas efter olika urvalskriterier.


I sammanställningen i det övre högra hörnet ser du hur många fordonsägare som uppfyller dina villkor och vad det kostar att köpa ut adressuppgifter till fordonsägarna. Här lägger du även till de utvalda fordonsägarna i kundvagnen och väl i kundvagnen väljer du om du enbart vill skriva ut informationen för ditt urval, eller om du vill beställa namn och adresser till fordonsägarna. Allt som krävs är en knapptryckning. Svårare än så behöver prospektering inte vara!


Klicka på inloggningsknappen högst upp till höger på vår hemsida (eller klicka här), välj Forba Bilägare och klicka sedan på Gör en intresseanmälan om du inte redan har ett konto. Fyll i alla uppgifter i formuläret som visas så återkommer vi med en bekräftelse på att du har lagts till i verktyget.


Obs! Av säkerhetsskäl använder vi inte automatisk generering av användare så bekräftelsen kan ta till 1–2 arbetsdagar. Normalt får du dock din bekräftelse redan samma dag.


Tillsammans med våra kunder utvecklar vi även mer avancerade verktyg med de fordonskriterier och funktioner som kunden önskar. Kontakta Tommy eller Thomas om du är intresserad av att veta mer om dessa verktyg och hur vi tillsammans kan hitta en lösning som passar dina behov.


Vi på Forba!

Forba Bilägare – vårt webbaserade kampanjverktyg