Svensk Fordonsbas AB

FORBA

Logga in
Hem Produkter Om oss Villkor

© Svensk Fordonsbas AB

Järntorgsgatan 8

703 61 ÖREBRO

Latitud: 59.27492

Longitud: 15.21309

Hem

Produkter

    Adressbeställning

    Företagsinformation

    Webbaserade lösningar

    Förädlade data

    Rapporter

    Statistik

Om oss

    Vi på Forba

Villkor

   Integritetspolicy

Svensk Fordonsbas AB (”Forba”) värnar om den enskildes integritet och personliga information. Forba lagrar ingen personlig information utöver den fordonsrelaterade information som tillhandahålls av Transportstyrelsen.


Forbas hantering och lagring av personlig information sker i enlighet med GDPR/Dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016, länk till Dataskyddsförordningen).


Vi lagrar alltså inga personnummer, personnamn eller annan uppenbart personlig information i våra databaser, och ingen sådan information är heller tillgänglig via någon av de internetbaserade lösningar som Forba tillhandahåller.


Samtliga adressuppgifter och övrig information rörande privatpersoner hämtas från Transportstyrelsens vägtrafikregister. (Länk till Transportstyrelsens webbplats.)


Vägtrafikregistret tar hänsyn till enskilda personer som har anmält att de inte önskar reklam, antingen via det s.k. NIX-registret eller genom en direkt kontakt med Transportstyrelsen.


Eftersom Forba inte lagrar någon personlig information finns det heller inga databaser där vi kan utesluta privatpersoner som inte önskar nås av direktreklam. Privatpersoner kan istället vända sig direkt till Transportstyrelsen (länk till Transportstyrelsens webbplats) och be dem att inte lämna ut några adressuppgifter om ändamålet är direktreklam.


Forba arbetar alltid med aktuella uppgifter när det gäller personlig information och varje uppdrag kontrolleras per automatik två gånger mot NIX-registret: En gång vid urvalstillfället och en gång innan vår leverans.


Enlighet denna integritetspolicy förbinder sig Forba att:
Har ni klagomål på vår behandling är ni välkomna att kontakta och via e-post till order@forba.se, eller på telefonnummer 019-31 08 78.


Ni kan alltid kontakta Datainspektionen (länk till Datainspektionen) eller Transportstyrelsen (länk till Transportstyrelsens webbplats) om ni behöver ytterligare information eller har några åsikter.Version 4.0, rev. 2018-05-28

Integritetspolicy