Vårt kampanjverktyg

Forba Systems är ett webbaserat verktyg för företag som arbetar med kampanjer riktade till fordonsägare. Verktyget är utformat för att vara så enkelt som möjligt att använda, samtidigt som det motsvarar de förväntningar som kan ställas på ett professionellt kampanjverktyg.

Vad omfattar verktyget?

Verktyget stöder de senaste versionerna av webbläsarna Google Chrome och Mozilla Firefox, men stöder däremot inte MS Edge.

Informationen du kan finna baseras på fordon i trafik registrerade efter år 2000, exklusive bilhandel och importerade fordon.

Fordonsdata om personbilar och lätta lastbilar är begränsad till fabrikat som representeras av medlemsföretagen i branschorganisationen BIL Sweden, vilka står för närmare 99 % av nybilsförsäljningen i Sverige.

Hitta rätt fordonsägare

Du hittar enkelt rätt fordonsägare genom att begränsa din sökning med bland annat:

  • Geografisk region
  • Fordon
  • Ägare


Sammanställningen i verktygets övre del visar alltid antal berörda fordonsägare och fordon. Därefter kan du spara dina urval och med ett par klick enkelt beställa ägar- och adressinformation om fordonsägarna.

Betala enbart per post

När du använder vårt verktyg betalar du ingen startavgift utan debiteras endast en krona per levererad post. (Dock tillämpar vi en minimiavgift på 900 kronor per beställning.)

Så här gör du

Logga in på Forbas webbapplikationer

Om du inte redan har registrerat dig i Forba Systems kan du fylla i en intresseanmälan, så återkommer vi med en bekräftelse när du har lagts till i verktyget.

Obs! Av säkerhetsskäl använder vi inte automatisk generering av användare. Därför kan bekräftelsen ta upp till 1–2 arbetsdagar. Normalt får du din bekräftelse redan samma dag.

Vill du veta mer?

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi även mer avancerade verktyg med de fordonskriterier och funktioner som kunden önskar. Kontakta oss via e-post eller telefon om du är intresserad av att veta mer om våra verktyg. Tillsammans hittar vi en lösning som passar dina behov.

Vårt utbud

Vi arbetar med hela fordonsparken, vilket omfattar allt från personbilar och lätta lastbilar, till släp, husvagnar, motorcyklar samt terränggående fordon.

Adressbeställning

Vi har aktuella adresser till fordonsägare i hela Sverige. Beställ via e-post eller direkt via vår hemsida.

Information om
samtliga företag

Här finner du information om samtliga registrerade företag i Sverige, även de som saknar registrerade fordon.

Webbaserade
lösningar

Hos oss finner du webbaserade lösningar som är kundanpassade och tillgängliga dygnet runt, alla dagar.

Kvalitetssäkrad
information

Vi uppdaterar vår information löpande och kvalitetssäkrar den så att den blir system- och användarvänlig.

Rapporter

Ta del av våra webbaserade fordonsrapporter. Aktuell fordonsinformation när du behöver den!

Statistik

På Forba levererar vi aktuell och överskådlig företags- och fordonsstatistik till kunder över hela landet.

Registrera dig till Forba Fordonsägare

Urvalsverktyg för reklamutskick utan startavgifter

Registrera dig här